COD: 40009
42600,00 LEI (TVA inclus)

Tunel SPA reantinerire


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Reantinerire
cod: 40009


plata in avans, livrare 45-60 zile de la plata
Garantie 1 an

buc.

Tunel SPA reantinerire

Echipament avansat, construit sub licenta destinat reducerii grasimii corporale, reintineririi tegumentului si relaxarii psiho-fizice.
Efectul 1. Descompune tesutul adipos subcutanat, arderea grasimilor si indeprtarea acesteia prin pori.
Efectul 2. Combina utilizeaza esente de plate care sunt "pompate" prin piele si, ajungand la nivelul organelor interne, au efecte curative atat fizice cat si psihice.
Efectul 3. Foloseste impulsuri de lumina cu diverse lungimi de unda care, prin penetrarea tegumentului stimuleaza metabolismul celular, reduce semnificativ pana la eliminarea bolilor de piele.
Efectul 4. Prin emiterea de ioni remodeleaza pielea si relaxeaza musculatura.
Efectul 5. Prin utilizarea razelor ultraviolete, are loc o sterilizare a tegumentului, sunt curatati porii si sunt eliminate metalele grele.
Efectul 6. Combina are programate o serie de acorduri muzicale care genereaza relaxare si o stare de odihna fizica si mentala.
Efectul 7 Combina genereaza si ozon cu efecte remarcabile asupra sanatatii tegumentului si apartului respirator
Prin utilizarea capsulei timp de 20-30 minute corpul va arde 600 de calorii, echivalentul unei alergari de 10 kilometri.

Razele infrarosii cu unda lunga emise de capsula au urmatoarele efecte

A. 70% din corpul nostru este alcatuit din apa, iar 80% din sange este apa. Razele infrarosii cu unda lunga activeaza moleculele de apa, imbunatateste absorbtia de oxigen stimuleaza celulele, reface creierul si consolideaza imunitatea. Prin efectele termice profunde si de penetrare, corpul obtine suficient supliment nutritiv si va veti simti sanatos si mai usor.

B .Imbunatateste circulatia. Moleculele de apa pot trece prin celulele primare si pot fi schimbate in energie termica prin rezonanta, care accelereaza circulatia sangelui si dilata capilarele. Se reduce astfel efortul inimii si se indeparteaza deseurile din metabolism. Capilarele joaca un rol esential in corpul fiind numite a doua inima.

C. Stimularea metabolismului. Atunci cand circulatia este imbunatatita, deseurile rezultate prin metabolism pot fi rapid indepartate, astfel incat starea ficatului si a rinichilor se amelioreaza. Metalele grele neeliminate pot genera cancer; acidul lactic provoaca oboseala si imbatranire, grasime subcutanata si acid gras; ionii de uraniu cauzeaza tensiune arteriala ridicata; acidul uric provoaca durere. Prin stimularea circulatiei sangelui si dilatarea capilarelor, nutrientii sunt transportati in toate celulele iar metabolismul este imbunatatit, celulele sunt regenerate, inima este usurata, iar pielea devine frumoasa si catifelata.

D. Echilibreaza aciditatea si alcalinitatea. Razele infrarosii cu unda lunga pot purifica sangele, pot imbunatati imunitatea si activarea celulelor. De asemenea, au efect curativ asupra ameliorarii durerii. Prin penetrarea si efectul termic profund, organismul poate absorbi o multime de nutrienti, si activitatea celulelor poate fi intarita. Energia termica poate imbunatati circulatia sangelui, optimizarea canalele energetice si ameliorarea artritei, reumatismului, a durerii provocate de acid uric.

E. Consuma energia, arde grasimea, reduce greutatea. Vibratia undei lungi de lumina a razelor infrarosii poate stimula temperatura, creste consumul de energie a corpului, imbunatateste metabolismului, reduce grasimea, scapa de riduri si liniile fine, reduce secretia de sebuum, acnee, pustula si imbunatateste tenul.

Comentarii la produsul Tunel SPA reantinerire


 

Alte produse din categoria Reantinerire

APARAT PENTRU REINTINERIREA PIELII
Categorie: Reantinerire
cod: SK-2


Se spune adesea ca mainile sunt pentru femei o a doua fata si ca ne putem da seama de identitatea , cultura si calitatea unei femei doar privindu-i mainile. Glandele sebacee sunt mai putin prezente in membre decat oriunde in corp, iar continutul de apa este mult mai scazut decat oriunde in corp.... detalii
plata in avans, livrare 45-60 zile de la plata

3400,00 LEI
Aparat Fotonic Reantinerire
Categorie: Reantinerire
cod: 40006


CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE PENTRU REANTINERIREA FETEi si A GATULUI
Nota: imaginile sunt pentru exemplificare. Modelul aparatului se poate modifica in functie de designul existent in stoc la producator. Specificatiile nu se schimba... detalii
plata in avans, livrare 45-60 zile de la plata

2380,00 LEI