COD: EHM S2
74,40 LEI (TVA inclus)

STICK ALCALINIZARE si IONIZARE APA


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Ionizator/Purficator Apa
cod: EHM S2


in stoc

buc.

STICK ALCALINIZARE si IONIZARE APA

Citeste DESPRE AFECTIUNI TRATATE CU APA IONIZATA SI ALCALINA
PERFECT PENTRU SANATATEA DVS!
ORIUNDE VA AFLATI SI ORICAND!
TRANSFORMATI APA OBISNUITA IN APA IDEALA PENTRU MENTINEREA SI IMBUNATATIREA SANATATII CU NUMAI 0,28 Lei / litru de apa!


Inaltime: 146 mm
Diametru: 17 mm
Greutate: 45 gr
Durata de utilizare: cca 350 litri apa

Compozitie
Cilindrul exterior: otel inoxidabil # 304 sau titan placat
Interiorul cilindrului: turmalina, filtru cu maifanite (un tip de roca bazaltica cu puternica absorbtie a ionilor metalelor grele aflati in apa), pudra de argint, ioni de calciu, roca speciala cu proprietati speciale)


Efecte
Efectele benefice cat si utilizarile terapeutice ale apei alcaline cu un grad ridicat de Ph sunt nenumarate si confirmate stiintific.

1. Apa alcalina. Transforma apa obisnuita de baut in apa alcalina. Apa alcalina neuttralizeaza aciditatea din organismul uman si-l mentine echilibrat. Protejeaza ficatul de deteriorarea provocata de nicotina si de alcool.
2. Apa cu potential negativ. Apa normala este transformata in apa cu potential negativ avand ORP (Oxidation Reduction Potential- potential de oxidoreducere) mai mic de -200mV in circa 3-5 minute. Este un puternic antioxidant care indeparteaza radicaliil iberi , intareste sistemul imunitar si intarzie procesul de imbatranire.
3. Adauga microelemente benefice.Adauga mai multe elemente minerale naturale absolut necesare organismului contribuind astfel la mentinerea si intarirea starii de sanatate a fiecarui organ
4. Energizeaza apa cu aglomerari moleculare specifice.Datorita unei osmoze puternice , difuzibilitati si afinitate crescuta pentru oxigen, apa energizata ci imbogatita cu nuttrienti si oxigen este usor absorbita de celulele organismului facilitand simultan evacuarea toxinelor . Imbunatateste metabolismul.
5. Absoarbe rapid si descompune clorul, metalele grele si alte impuritati
Mod de utilizare:
Stickul poate fi utilizat pentru modificarea a circa 350 litri de apa. Cu ajutorul acestui stick -fitrant, va puteti bucura permanent de o apa sanatoasa si energizanta oriunde si oricand doriti:
1. Daca stickul este invelit in hartie de protectie, indepartati-o.
2. Inainte de folosire introduceti stick-ul intr-o sticla curata umpluta pe jumatate cu apa (daca este apa imbuteliata de preferabil sa aiba pH min 7).
3. Scuturati cu putere sticla circa 30 secunde apoi aruncati apa. Repetati procedeul de 3-4 ori. Aceasta manevra va elimina mineralele in exces
4. Umpleti din nou sticla cu apa si scuturati cu putere cca 30 secunde. Lasati apa sa se alcalinizeze apoi circa 15- 20 minute
5. Cu cat va sta mai mult cu sticul in ea cu atat apa va deveni mai puternic alcalina (pana la pH 9,5) Simultan se va atinge un puternic nivel de oxidoreducere.
6. Daca veti constata ca gustul apei este prea puternic, diluati-o cu putina apa obisnuita.
7. Folositi un stick pentru 500 ml de apa sau mai multe sticuri daca tratati cantitati mai mari de apa sau doriti o alcalinizare si ORP mai puternice.
8. Se recomanda sa o beti proaspat alcalinizata si ionizata
9. Se recomanda sa beti cat mai des apa tratata in acest mod

IDEAL PENTRU A FI UTILIZAT ZILNIC LA DOMICILIU, IN DEPLASARI, LA BIROU, SAU ORIUNDE VA AFLATI !
CITESTE BENEFICII PENTRU SANATATE

Atentie:
" Nu lasati stickul in apa peste noapte.
" Nu lasati stickul in apa foarte mult timp.
" Stickul nu mai este activ din momentul in care incepe sa se simta gustul / mirosul de clor

METODE DE TESTARE

1. Evidentiaza nivelului ph-ului apei purificate cu stick-ul
Introduci hartie de turnesol (hartie folosita la testari chimice) atat intr-un pahar cu apa purificata prin metode uzitate obisnuit, cat si intr-un pahar cu apa purificata cu stick-ul.EHM S2 si compari rezultatele
Apa purificata prin filtrare obisnuita a capatat culoarea galbena, ceea ce iti arata ca ph-ul este 5.5. spre deosebire de apa tratata cu stick-ul a capatat culoarea albastra, ceea ce iti arata alcalinizarea apei, ph-ul avand valori cuprinse intre 7.5 si 9.5.


2. Observa reactia apei purificate cu stick-ul in amestec cu uleiul comestibil

Introduci ulei comestibil atat intr-un pahar cu apa purificata prin metode uzitate obisnuit, cat si intr-un pahar cu apa purificata cu stick-ul; amesteci continutul fiecarui pahar.
In primul pahar, uleiul va pluti spre deosebire de cel de-al doilea pahar in care, apa avand proprietati bazice permite solvabilitatea rapida a uleiului, devenind un amestec omogen

3. Prepara un ceai cu apa rece (observa gradul ridicat de solvabilitate al apei bazice obtinuta prin tratarea cu stick-ul, in comparatie cu solvabilitatea atat de scazuta a apei purificate prin metode uzitate obisnuit).
Introduci in paharul cu apa purificata prin metode uzitate obisnuit cat si in paharul cu apa bazica, frunze de ceai in cantitati corespunzatoare.
Apa alcalinizata (bogata in minerale precum calciu, magneziu, potasiu, sodiu) este un excelent catalizator si determina in scurt timp, eliberarea de catre frunzele de ceai, a substantelor precum theophyllin si tanin, rezultand astfel un ceai cu un gust deosebit, spre deosebire de lichidul fara gust si fara aroma rezultat in primul pahar, cel cu apa purificata in mod obisnuit.

4. Testeaza proprietatea de detoxificare a apei alcaline
Introduci cate o picatura de iod atat in primul pahar cu apa purificata obisnuit cat si in cel de-al doilea pahar, purificata cu stick-ul EHM S2.
Apa din primul pahar devine galbena in timp ce apa din cel de-al doilea pahar, ramane incolora, ceea ce demonstreaza proprietatile neutralizante, benefice ale apei tratate cu scick-ul EHM S2..

Comentarii la produsul STICK ALCALINIZARE si IONIZARE APA


 

Alte produse din categoria Ionizator/Purficator Apa

IONIZATOR SI ALCALINIZARE APA
Categorie: Ionizator/Purficator Apa
cod: MS 326


DORITI SA VA MENTINETI SANATATEA? DORITI SA INCETINTI PROCESUL DE IMBATRANIRE? NU TREBUIE SA MERGETI LA UN CENTRU SPECIALIZAT! BETI ZILNIC APA IONIZATA!... detalii
la comanda

3720,00 LEI