COD: HM2070
840,00 LEI (TVA inclus)
Timbru verde: 19,00 LEI (in pret)

SPATULA ULTRASONICA


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Spatula Ultrasonica
cod: HM2070


plata in avans, livrare max 45 zile de la plata
Garantie 1 an

buc.

SPATULA ULTRASONICA

INDEPARTEAZA RIDURILE FINE, INTINERESTE PIELEA FETEI, CURATA PIELEA IN PROFUNZIME SI O ALBESTE
INDEPARTEAZA ACNEEA, CELULELE MOARTE, MELANINA, PETELE MARONIINOTA: Imaginile sunt pentru referinta. Produsul poate avea alt aspect functie de actualizarile facute de fabricant

Introducere:
Prin vibratii de inalta frecventa, spatula ultrasonica efectueaza un masaj, care va elimina in timp grasimea stimuland simultan microcirculatia, arderea, divizarea si conversia in lipocite ce se elimina usor si datorita proceselor metabolice provocate se realizeaza un efect de curatire a tenului. Procedeul are efecte pana la 3 ~ 7cm adancime stimuland elimniarea depunerilor/acumularilor de grasime, murdarie, celule moarte sau resturilor de machiaj din piele, deseuri ce se indepartea apoi usor prin spalare. Folosirea spatulei stimuleaza absorbtia de catre piele a substantelor nutritive aplicate in cursul procedurilor cosmetice, elimina acnee, punctele de grasime si melaninei. Pielea devine mai alba si capata un aspect de prospetime
Principiul de functionare:
Spatula ultarasonica genereaza vibratii puternice (cca 1,65 de milioane.secunda) stimuland frecarea puternica a moleculelor. Apare o crestere a temperaturii stratului profund cutanat si stimuleaza metabolismul acestuia. Creste permeabilitatea membranei celulare, membrana semi-permeabila va produce un microcurent intracelular protoplamatic, astfel incat acidul alifatic poate fi descompus in CO2 si H2O, reducand cantitatea acestuia.
Efecte
1. Curatare profunda si albirea pielii
2. Indeparteaza acneea, celulele si pielea moarta, melanina, petele maronii
3. Pozitia spatulei fata de suprafata pielii trebuie sa fie de cca 45 grade. Acest lucru va avea efect maxim asupra imbunataririi metabolismului celulelor epidermice elimina celulele cu forma defectuoasa, toxinele si acumularile de grasime, imbunatateste absorbtia substantelor nutritive aplicate in procedurile cosmetice, inmoaie keratina, reordoneaza celulele epidermice, restabileste elasticitatea pielii si revenirea la un aspect mai neted si delicat.
4. Indeparteaza ridurile fine si are efect de intinerire a fetei. Stimuleaza circulatia sangelui a limfei si capacitatea de absorbtie a nutrientilor si apei de catre piele.
Specificatii:
Material: ABS + cap de lucru din inox
Putere :100-240V 50/60Hz, 3W
Dimensiune produs: 15 × 4 × 1.2cm
Pachetul include:
1 * spatuala ultrasonica
1 * cablu de conectare
1 * cutieComentarii la produsul SPATULA ULTRASONICA