COD: HM2070
- 10%
840,00 LEI
756,00 LEI (TVA inclus)

SPATULA ULTRASONICA


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Spatula Ultrasonica
cod: HM2070


la comanda
Garantie 1 an

buc.

SPATULA ULTRASONICA

INDEPARTEAZA RIDURILE FINE, INTINERESTE PIELEA FETEI, CURATA PIELEA IN PROFUNZIME SI O ALBESTE
INDEPARTEAZA ACNEEA, CELULELE MOARTE, MELANINA, PETELE MARONIIIntroducere:
Prin vibratii de înalta frecventa, spatula ultrasonica efectueaza un masaj, care va elimina in timp grasimea stimuland simultan microcirculatia, arderea, divizarea si conversia în lipocite ce se elimina usor si datorita proceselor metabolice provocate se realizeaza un efect de curatire a tenului. Procedeul are efecte pana la 3 ~ 7cm adancime stimuland elimniarea depunerilor/acumularilor de grasime, murdarie, celule moartee sau resturilor de machiaj din piele, deseuri ce se indepartea apoi usor prin spalare. Folosirea spatulei stimuleaza absorbtia de catre piele a substantelor nutritive aplicate in cursul procedurilor cosmetice, elimina acnee, punctle de grasime si melaninei. Pielea devine mai alba si capata un aspect de prospetime
Principiul de functionare:
Spatula ultarasonica genereaza vibratii puternice (cca 1,65 de milioane.secunda) stimuland frecarea puternica a moleculelor. Apare o crestere a temperaturii stratului profund cutanat si stimuleaza metabolismul acestuia. Creste permeabilitatea membranei celulare, membrana semi-permeabila va produce un microcurent intracelular protoplamatic, astfel încât acidul alifatic poate fi descompus în CO2 ?i H2O, reducand cantitatea acestuia.
Efecte
1. Curatare profunda si albirea pielii
2. Îndeparteaza acneea, celulele si pielea moarta, melanina, petele maronii
3. Pozitia spatulei fata de suprafata pielii trebuie sa fie de cca 45 grade. Acest lucru va avea efect maxim asupra imbunataririi metabolismului celulelor epidermice elimina celulele cu forma defectuoasa, toxinele si acumularile de grasime, imbunatateste absorbtia substantelor nutritive aplicate in procedurile cosmetice, înmoaie keratina, reordoneaza celulele epidermice, restabileste elasticitatea pielii si revenirea la un aspect mai neted si delicat.
4. Indeparteaza ridurile fine si are efect de intinerire a fetei. Stimuleaza circulatia sangelui a limfei si capacitatea de absorbtie a nutrientilor si apei de catre piele.
Specificatii:
Material: ABS + cap de lucru din inox
Putere :100-240V 50/60Hz, 3W
Dimensiune produs: 15 × 4 × 1.2cm
Pachetul include:
1 * spatuala ultrasonica
1 * cablu de conectare
1 * cutieComentarii la produsul SPATULA ULTRASONICA