COD: 40007
4490,00 LEI (TVA inclus)

Casca laser pentru regenerare par


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Regenerare Par
cod: 40007
livrare normala 45-60 zile: cost aparat 3190 lei
livrare rapida 10 zile lucratoare: cost aparat 3501 lei


plata in avans, livrare max 45 zile de la plata
Garantie 1 an

buc.

Casca laser pentru regenerare par

CEL MAI NOU DISPOZITIV DESTINAT REGENERARII PARULUI
Aparatul este rezultatul unor cercetari de peste 10 ani si este produs sub licenta. El integreaza cele mai complexe tehnici de ultima ora in domeniul efectelor luminii asupra structurilor biologice, acupunctura si spectroscopia. Aparatul dispune de 39 de spoturi care genereaza energie, 8 cu lumina si 4 cu radiatie infrarosie.
EFECTE
Functia 1: Adauga energie celulelor stimuland celulele stem si foliculii parului imbatranit. Nivelul normal de energie al foliculilor este de 0,06 ~ 0.07V, iar cand incepe procesul de imbatranire aceasta scade la treptat la 0,02 ~ 0.03V. Energia furnizata de aparat compenseaza aceasta lipsa si duce la ameliorarea aspectului, creste capacitatea de absorbtie a produselor destinate regenerarii parului si mareste rezistenta radacinii firului de par.
Functia 2: stimuleaza activitatea celulara, accelereaza penetrarea lichidului folosit pentru hranirea firului de par, mareste viteza metabolismului celular. Dispozitivul dizolva uleiul din parul gras si ajuta mult la eliminarea particulelor de grasime care sufoca radacina parului.
Functia 3: Rupe adeziunea celulara astfel incat fiecare celula poate absorbi independent maximum de energie si nutrienti din substantele folosite pentru regenerarea parului.
Functia 4: stimuleaza deschiderea completa a foliculului astfel incat nutrientii pot patrunde foarte usor. Aparatul genereaza 4 puncte de radiatii in infrarosu care induc un fenomen de "bio-rezonanta", astfel incat este incalzita zona profunda a tesutului subcutanat. Drept urmare sangele este stimulat sa urce spre radacina pe care o oxigeneaza si o hraneste puternic ceea ce duce la o regenerare evidenta a firului de par. In plus radiatia in infrarosu stimuleaza punctul de acupunctura numit Baihui (punct punct central al capului) care determina deschiderea foliculului pilos din partea superioara eliminand grasimile si marind absorbtia lichidului de ingrijire a parului.
Functia 5: reface energia In profunzime, consolideaza circulatia de nutritie prin cele 8 puncte de energie luminoasa. In acelasi timp accelereaza microcirculatia si metabolismul sangelui la nivelul scalpului, si in consecinta cresterea parului. Dupa 20 de minute microcirculatia sangelui creste cu 114 %. In cazul in care creierul subiectului prezinta un deficit de oxigen, aparatul ajuta la relaxare si mentinerea unei minti limpede.
Functia 6: ucide bacteriile existente in scalp si care impiedica dezvoltarea normala firelor de par. Reduce inflamatiile de la nivelul scalpului
NOTA Aspectul aparatului poate diferi de cel din ilustratii in functie de disponibilul la producator in momentul comenzii.

Comentarii la produsul Casca laser pentru regenerare par


 

Alte produse din categoria Regenerare Par

PERIE LASER PENTRU PAR
Categorie: Regenerare Par
cod: MK 807


VA CADE PARUL? PARUL DVS. SI-A PIERDUT STRALUCIREA? AVETI MATREATA? PIELEA CAPULUI SE IRITA USOR? Solutia perfecta pentru toate aceste probleme este PERIA LASER PENTRU PAR! ... detalii
la comanda

- 10%
868,00 LEI
781,20 LEI