COD: EHM-H10
- 20%
1190,00 LEI
952,00 LEI (TVA inclus)

APARAT DETOXIFIERE SI ELECTROPUNCTURA


Comenzi telefonice la:
0733079917

Categorie: Detoxifiere, Detoxifiere
cod: EHM-S10


in stoc
Garantie 1 an

buc.

APARAT DETOXIFIERE SI ELECTROPUNCTURA

Detoxifiere + Testare prin Electropunctura + Terapia Durerilor, Relaxare
Toate intr-un singur Aparat

Cumuleaza calitatile unui aparat de detoxifiere + Beneficile unui aparat de Electropunctura. Toate intr-un singur Aparat.
Procesul de detoxifiere a organismului este unul complex.
Intoxicarea organismului cu deseuri si poluanti este rezultatul unei acumulari treptate de ani si zile.
Un singur tratament garanteaza o accelerare a detoxifierii dar pentru un efect permanent, ai nevoie de mai multe etape.
Se recomanda 14 sedinte pe trimestru pentru a mentine starea de curatenie interioara a organismului.Detoxifiere

O viata sanatoasa depinde de nivelul de electricitate din corp. O persoana sanatoasa ar trebui sa aiba 80% electricitate negativa (ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva (ioni pozitivi).Din acest motiv corpul uman este asemeni unui magnet gigantic care atrage si retine toxine. Unele dintre aceste toxine sunt metalele grele, grasimile partial oxidate, proteine neasimilate, depozite de colesterol, acid uric, placa, acid lactic si vastul sortiment de chimicale care patrunde în apa, aerul si în mâncarea noastra. Aceste toxine perturba functiile normale ale corpului creând un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Tehnologia generarii de ioni exista de multe decenii. Ea este secretul succesului procesului de detoxifiere ionica prin folosirea alternativa a încarcarii cu ioni pozitivi si cu ioni negativi în timpul aceleiasi proceduri.

Electropunctura

Deoarece mana are numeroase terminatii nervoase iar meridianele sale sunt legate de viscere, ea reprezinta oglinga starii viscerelor. Mana poate atentiona creierul prin intermediul terminatiilor sale nervoase, asupra malfunctionarii viscerelor. Starea de vitalitate precum si functionarea anormala a viscerelor pot fi evidentiate prin examinarea mainii. Mainile pot inregistra , stoca, simti, evidentia, multa din in formatia inascuta sau achizitionata de organism. Mai mult, ea poate dezvalui informatii asupra bolilor si este in directa relatie cu starea de sanatate a organismului. Drept urmare ea este oglinda existentei umane in coordinate de spatiu si timp.
Terapia mainii poate echilibra raportul Yin si Yang si imbunatati functionarea diferitelor parti ale organismului uman prin tratarea meridianului corespunzator. Aceast aparat de testare prin electropunctura foloseste cea mai avansata tehnologie de detectare noninvaziva ce identifica starea de sanatate a fiecarui organ si stimuleaza punctele de acupunctura si meridianele prin intermediul unui tratament diferentiat pe cinci nivele de joasa frecventa. Aparatul poate stimula energia organismului si imbunatati esenta vitala a acestuia, circulatia sangelui si sistemul nervos. In acelasi itmp el imbunatateste metabolismul deseurilor interne si prin urmare sa identifice sis a trateze unele afectiuni , sa creasca imunitatea si sa previna imbolnavirile.

Terapia Durerilor

PROCEDURA T.E.N.S.
Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation- Stimularea electrica transcutanata a sistemului nervos
In kitul aparatului se gasesc si doua placute din plastic de culoare deschisa. Acestea vor fi folosite in timpul sau independent de sedinta de detoxifiere functie de optiunile subiectului (daca sufera de anumite dureri musculare sau articulare).
Prin intermediul placutelor este trasnmis un curent electric de slaba intensitate care va bloca semnalele dureroase trimise in mod normal spre creier. TENS activeaza simultan eliberarea de endorfine, care apartin de sistemul nostru natural de vindecare si anuleaza senzatiile dureroase. Deci anumite dureri de care sufera subiectii pot fi inlaturate fara sa mai fie nevoie sa foloseaasca analgezice sau alte medicamente.

Comentarii la produsul APARAT DETOXIFIERE SI ELECTROPUNCTURA


 

Alte produse din categoria Detoxifiere

ELECTROD - Aparat detoxifiere ionica
Categorie: Detoxifiere
cod: EA 1


Element consumabil necesar functionarii Aparatului pentru detoxifiere ionica... detalii
livrare in 15-30 de zile

68,99 LEI